Facilitator Biodanza

Mijn naam is Ton Jansen
Dingen die ik leuk vind in het leven om te doen zijn fietsen, wandelen, zwemmen, massage en biologisch tuinieren, zowel in sier- als groenten tuin en natuurlijk je raadt het al: Biodanza.

Ik kwam voor het eerst in aanraking met Biodanza doordat een goede kennis me uitnodigde om mee te gaan naar Biodanza. Aanvankelijk was ik hierover erg sceptisch. Maar ze bleef vragen of ik een keertje meeging omdat zij dacht dat dat echt iets voor mij was.
 
 
 
 
 

4 jarige opleiding

Ik zei toen: “ok ik ga 3 keer mee en dan beslis ik of ik Biodanza blijf doen of niet”. De eerste Vivencia dacht ik: is dit wel iets voor mij? De 2e keer twijfelde ik nog. De 3e keer voelde het al een stuk beter en heb ik besloten mij op te geven voor een kwartaal abonnement. Dat is ook de reden waarom je bij mij 3x opeenvolgende probeerlessen gratis mag volgen. Naar mijn mening zijn 1 of 2 Vivencia’s net niet genoeg om een goed beeld te krijgen.

Ik ben die goede kennis nog steeds dankbaar dat ze zo is blijven aandringen. Na 2 jaar Biodanza te hebben gedanst, merkte ik dat ik onbewust minder gestrest was in mijn leven en alles veel beter kon relativeren, ook op mijn werk. Ik vroeg me af hoe komt het nu dat Biodanza dit bij mij teweeg heeft gebracht? Daarom werd ik nieuwsgierig naar wat de achtergrond was van het Biodanza systeem. Juist op dat moment (toeval bestaat niet!) startte er een opleiding voor Biodanza facilitator in Eindhoven in 2011 waarvan ik de 4 jarige opleiding in 2015 met succes heb afgesloten.
 
 

Het effect van Biodanza

Nu het voor mij ook theoretisch duidelijk is welk effect Biodanza op je leven kan hebben, wil ik dan ook iedereen laten ervaren wat het met jou persoonlijk kan doen. In de erkende Biodanza opleiding heb ik geleerd je professioneel te begeleiden in deze ontwikkelingsfase.
Ik ben sinds april 2018 officieel gediplomeerd Biodanza facilitator en geregistreerd op de VBN Nederland website, zie https://www.biodanza.nl/.

Tot dans. Ton Jansen

We dansen op vrijdag in Eersel
We dansen op donderdag in Biest-Houtakker

Voor verdere info zie de pagina "Locaties".

 
 
 
 

Lijkt Biodanza wel iets voor jou?

Plan hier je 3x gratis opeenvolgende proeflessen.