Kan ik vooraf ervaren wat Biodanza is?

Biodanza kun je alleen ervaren door zelf mee te doen. Ik nodig je/jullie uit om 3x gratis aaneensluitende Biodanza lessen te volgen. Na deze 3x gratis lessen kun je zonder verdere verplichtingen beslissen of je verder gaat met Biodanza ja of nee.

Na registratie op deze website laat ik je weten wanneer je in kunt stromen voor deze 3x gratis lessen. Breng gerust je partner, je vriendin, je vriend, je (schoon)zoon of (schoon)dochter mee voor een ontspannen, vreugdevol avondje Biodanza op de wekelijkse Biodanza avond.

Op donderdagavond dansen we wekelijks in Biest-Houtakker (in de buurt van Hilvarenbeek). Op vrijdagavond in Eersel. Voor verdere details, zie de pagina "Agenda".
Kom dit Biodanza gevoel ervaren waar je het hele weekend nog van profiteert. Het Biodanza gevoel werkt namelijk niet alleen door in het weekend maar in je hele leven. Hoe langer je Biodanza lessen volgt, hoe intenser dit gevoel wordt. Bij interesse kun je jezelf hier registeren.
Ik nodig je/jullie van harte uit om dit in je leven te ervaren en daardoor je levensgenot en kwaliteit van het leven te vergroten.
Ik zie er naar uit je/jullie persoonlijk te ontmoeten.
Tot dan(s), Ton Jansen
 
 

Registreren

 

Velden met een * zijn verplicht

De registratie is alleen compleet als de betaling is ontvangen.

 

Tarieven

3x gratis kennismaking lessen.
Na registratie, in overleg mogelijk.
Losse les € 15, Abonnement 10 lessen €100.
Betaling onder vermelding:
Je voor- en achternaam cursusplaats
Ten name van A.J. Jansen
Bank nr.: NL97 RABO1020 6823 61

Biodanza werkt met het gezonde deel van je leven.

Biodanza werkt met het gezonde deel van je leven. Vanaf het moment nu en je toekomstige leven. Biodanza focust zich juist op dat deel van je leven om jou dat zo plezierig en vreugdevol mogelijk te laten beleven.

Biodanza vermindert negatieve stress

Biodanza vermindert ook negatieve stress door de combinatie van muziek, beweging en de expressie van emotie. Door de regelmatige wekelijkse Biodanza lessen ervaar je een significante verbetering van het gevoel stabiel en vreugdevol in het leven te staan.